GRATIS SYNSPRØVE

OMKOSTNINGSFRI AFDRAGSORDNING

UDSALG
BRILLESTEL

STORT UDVALG

70%

LAV TYSK PRIS PÅ BRILLEGLAS

SPAR 50%

SPAR

4146.-

KOMPLET BRILLE

MED GLIDENDE USYNLIG OVERGANG SUPERANTIREFLEKS

Brillestel
Højre Glas
Venstre Glas
STEL RABAT 70%
GLAS RABAT 50%

1998.-
2750.-
2750.-

1396.-
2750.-

I Alt: 3349

700.-

SOM SOLGLAS

Kun kr.

BONUS GLAS
MED GLIDENDE
OVERGANG

TYSKE PRISER PÅ BRILLEGLAS

SPAR 50%

GRATIS UFORPLIGTENDE SYNSPRØVE

DRØMMER DU OM FLERE BRILLER AT SKIFTE MELLEM?

BRILLEKLUBBEN

SPAR 75%

PÅ ALLE NYE BRILLER!

SUNDE LINSER

5 gange mere ilt og ernæring til øjet end med alm. linser.
Ekstra fugt, slip for trætte og tørre øjne.

158.-

pr. måned

PRØV DEM GRATIS

 

Din lokale optiker

Hos Bruhn & Bruhn har vi mange års erfaring inden for briller og synstest. Besøg vores butik, der er centralt placeret i Fredericia, hvor vi altid står klar til, at give dig den bedste rådgivning, når du skal have nye briller eller foretaget en synstest.

Vi tilbyder alle de kendte mærker af brillestel og alle vores stel er nøje. Hos os kan du købe brillestel til faste lave priser uden at vi er gået på kompromis med kvaliteten. Mange af de mærker du finder hos Bruhn & Bruhn er fra danske Brille producenter.  Derudover finder du også billige briller fra Tyskland samt modebriller fra Frankrig og Italien.

Fordelen ved at handle hos os er, at vi er en selvstændig uafhængig optiker og vi derfor frit kan udvælge netop de briller, som vores kunder efterspørger.  Det giver samtidig mulighed for, at kunne tilbyde dig moderigtige og kvalitetsbriller, som du ikke ser andre steder. 

Vi har blandt andet rigtig mange titaniumbriller, som er lette og allergisikre.

 

 

Gratis synstest hos Bruhn & Bruhn

Du er altid velkommen til, at få foretaget en GRATIS synstest hos os. Da dit syn ændre sig gennem tiden er det vigtigt, at du får foretaget en synstest minimum hvert 2. år, så du altid har den brille, som giver dig det bedste syn. Konsekvensen ved, at gå med briller, der har en forkert styrke kan blandt andet være hovedpine og sløret syn. Synsprøven foretages med det nyeste og bedste synsprøve udsyr.

Finansiering af briller

Vi ved, at det kan tære på ethvert budget, når du skal have nye briller. Derfor tilbyder vi finansiering over 12 eller 24 måneder. Naturligvis helt uden renter og gebyrer eller administrations tillæg.

Du kan også melde dig ind i vores brilleklub. Her får du mulighed for, at købe briller og solbriller til ekstra fordelagtige priser. Du kan spare helt op til 73 % på dine briller ved at blive medlem af vores brilleklub. Vil du have en briller til enhver lejlighed, så er brilleklubben lige noget for dig. Du kan nemlig vælge alle de briller du har lyst til, til en væsentlig reduceret pris.

Kontaktlinser fra Bruhn & Bruhn

Er du ikke til briller, så kan kontaktlinser være et super godt alternativ. Hos Bruhn & Bruhn rådgiver vi dig gerne i forhold til, beslutningen mellem kontaktlinser og briller. Faktisk tilbyder vi dig også, at du kan prøve kontaktlinser i 14 dage HELT GRATIS, så kan du i ro og mag beslutte dig. Vi tilbyder både styk salg, men også abonnementsløsninger på kontaktlinser helt uden binding.

Kom ind i butikken og få hjælp af vores professionelle optiker til en synstest, valg af briller eller kontaktlinser eller blot for at høre mere om dine muligheder.

 

 

 

KundeudtalelserKontakt os herFind vej til osFlg os paHudpleje