En klar forskel! Stor Glad smiley.

Mine gamle LN briller var færdige. De var forøvrigt aldrig helt gode da jeg ikke kunne få et stel der var bredt nok, så der skulle også findes en ny optiker.
Jeg gik på rundgang hos de lokale brilleforretninger, og fandt endelig en der havde et “bredt nok” stel, jeg kunne lide, dyrt men perfekt. 
Efter synstest og gennemgang af glas, besluttede jeg mig for de “bedste”...glidende overgang, bredest synsfelt plus en del andre finesser. 
Brillerne kom, og jeg må indrømme....skuffelsen var enorm! Det “lange” syn var super, men når jeg kikkede ned, og frem og tilbage gik det helt galt. Det var absolut ikke noget jeg kunne “vænne mig til”. Nye glas blev fremskaffet, men desværre med samme resultat. Det var deres bedste bud, så jeg var nødt til at annulere handlen.
Efter en måneds tænkepause, måtte jeg indse at jeg SKULLE finde nogle nye briller, og prøvede at Google det stel, som jeg fandt perfekt. Det fandt jeg hos Bruhn & Bruhn i Fredericia.
Jeg kørte derover, og fortalte om min kedelige oplevelse, i håb om noget bedre! 
Efter en grundig synstest, og en snak om glas, fik jeg en lidt overraskende, men meget informativ anbefaling, som jeg fulgte! 
Brillerne er super, nøjagtig som jeg havde håbet....første gang! ....en stor glad smiley... og så gør det heller ikke noget at jeg sparede over 40% i forhold til den førstes pris.
MVH
Peder Pedersen


Merete Riedel, anbefaler briller fra BRUHN & BRUHN


I mange år har vi handlet med optikken Christen Bruhn, vi har altid fået en utrolig god service. Jeg har været så uheldig at falde flere gange og slået mine briller itu, og hver gang er jeg blevet godt hjulpet med nye perfekte glas og også stel. Sidste gang lånte jeg flere stel med hjem så jeg kunne prøve dem i fred og ro, før jeg besluttede mig, det syntes jeg var allertiders ide og det siger jeg mange gange tak for.

Merete fandt løsningen hos BRUHN & BRUHN
Endnu engang tak for en behagelig og god service.
Merete Riedel

Lundtoften 14

7000 Fredericia.

 

 

Karin fra Nordfyn anbefaler briller fra BRUHN & BRUHN


Tv og aviserne er fyldt med reklamer for billige optikere, hvor du næsten får penge med, når du køber et par briller. Der bliver ikke talt så meget om kvalitet af hverken briller eller optikerens faglige kunnen.

Jeg er nu aldrig faldet for disse smarte forsøg men har altid holdt mig til min faste optiker.

Jeg bruger meget af min tid foran pc’eren og havde efterhånden fået problemer med at se, hvad der stod på skærmen. Derfor henvendte jeg mig til min optiker for at få mit syn testet og i forventning om, at der skulle justeres lidt på styrken. Jeg fortalte ham om mit problem, men han kom med den triste bemærkning, at han kunne ikke gøre mere for mig, da jeg havde fået grå stær, og han henviste mig til en øjenlæge.

Efter besøget hos øjenlægen kunne jeg gå glad derfra, da han kunne fortælle mig, at der da godt nok var en begyndende grå stær, men det var alt for tidligt at operere for det. Det betød så, at jeg bestemte mig for at finde en anden optiker.

Ved et besøg hos BRUHN & BRUHN blev jeg gjort opmærksom på skærmbriller.
Det havde jeg ikke hørt om før. Hos BRUHN & BRUHN gennemgik jeg en synstest og fik både skærmbriller og nye ”alm. briller”, som også forbedrede mit syn, så nu kan jeg se igen og passe mit daglige arbejde, uden at jeg skal gætte mig til, hvad der står på pc-skærmen. Dette har bekræftet, hvor vigtigt det er, at man henvender sig til erfarne optikere – som hos BRUHN & BRUHN – når det gælder en så afgørende ting som dit syn.

Karin, Nordfyn

Karin Hansen, anbefaler briller fra BRUHN & BRUHN

 


Jeg er en kvinde, som lige er fyldt 80 år.

 

I efteråret 2011 blev jeg opereret i begge øjne for grå stær. Da tiden til at få nye briller kom, gik jeg glad til en optiker og fik taget en synsprøve, hvorefter jeg fik den besked, at de ikke kunne hjælpe mig med nye briller. Mine ben rystede under mig da jeg gik derfra, og jeg var helt slået ud, for jeg kunne jo hverken se TV eller læse.

Karin fandt løsningen hos BRUHN & BRUHN
Næste morgen tænkte jeg, det vil jeg ikke finde mig i, så jeg tog ind til BRUHN & BRUHN, og jeg gik ind og fik taget en synsprøve, og fik med det samme at vide at jeg selvfølgelig kunne få nye briller, og det har jeg så fået, så nu kan jeg både læse og se TV.

Jeg har fået en utrolig god behandling hele vejen igennem. Tak for hjælpen BRUHN & BRUHN.
Med Venlig hilsen Karin Hansen.

Karin Hansen, anbefaler briller fra BRUHN & BRUHN

Brilleklubben 490x300FinanseringKontaktlinser 490x300Tysk Pris 490x300 2 

 

 

 

KundeudtalelserKontakt os herFind vej til osFlg os paHudpleje