Brilleklubben

 

Brilleklubben

Når du er medlem af vores brilleklub får du en unik mulighed for, at købe briller med ekstra store besparelser. Faktisk kan du spare helt op til 73 % på dine briller. Det giver dig mulighed for, at kunne have flere briller at skifte i mellem uden, at dræne din økonomi. Med de besparelser du kan opnå i vores brilleklub får du faktisk mulighed for at købe hele 4 par briller til samme pris som du normalt betaler for 1 par briller!

Kunne du tænke dig at få briller ad libitum? – Så læs med her!

Når du er medlem af brilleklubben betaler du et fast beløb hver måned og herefter får du mulighed for at købe briller stærkt reducerede priser. Hele 73 % sparer du på hver brille du køber. – Og lad os lige understrege, at dette naturligvis ikke kun gælder køb af stel, men hele brillen.

Brilleklubben er for dig, der ønsker flere briller at vælge imellem, så du har briller der passer til enhver lejlighed. Du har altså mulighed for, at have hverdagsbriller, sportsbriller, skærmbriller, solbriller, festbriller og læsebriller uden at skulle betale en herregård hver gang.

Briller og forsikring

Når du er medlem af brilleklubben hos Bruhn & Bruhn, så er dine briller også forsikrede. Det betyder, at dine briller er forsikrede, hvis uheldet skulle være ude og der kommer ridser i glasset eller at brillen på anden måde bliver beskadiget.

Sådan bliver du medlem af brilleklubben

Hvis du gerne vil have briller til stærkt reducerede priser og kun betale ca. 27 % af brillens normalpris, når du vil have nye briller, så skal du blot have meldt dig ind i brilleklubben, hvor du hver betaler et månedligt gebyr og herefter opnå store besparelser på dine briller.

Vi har to former for medlemskab:

1.     For enkeltstyrke briller betaler du 99 kr. pr. måned.

2.     For briller med usynlig glidende overgang (progresive briller) betaler du 199 kr. pr. måned.

Inden du bliver medlem af brilleklubben anbefaler vi, at du får foretaget en gratis synstest hos os.

Kom ind i butikken i Fredericia og hør mere om dine muligheder for, at blive medlem i brilleklubben. 

 

 

Brilleklubben 490x300FinanseringKontaktlinser 490x300Tysk Pris 490x300 2 

 

 

 

KundeudtalelserKontakt os herFind vej til osFlg os paHudpleje